Dit voorjaar kunnen fans van een ’s werelds grootste boybands hun geluk waarschijnlijk niet op, er gaat namelijk in februari een film van de Backstreet Boys in première in Nederland.

In Amerika kunnen fans van de boyband al eerder genieten van de aanstaande documentaire. In de VS zal de film namelijk al vanaf 30 januari 2015 naar de bioscoop gaan om te genieten van beelden van de jongens.

Fans die niet in Amerika wonen, zullen iets langer moeten wachten. Buiten de Verenigde Staten zal de film namelijk rond het einde van februari in première gaan.

the-backstreet-boys

Een van de meest succesvolle boybands ooit. The Backstreet Boys


In begin 2013 werd al duidelijk dat er een film/docu zou komen over de band. Stephen Kijak regisseerde de film. Hij had eerder ook de leiding over documentaires over de Stones en Scott Walker. Kijak deed het niet helemaal alleen. De heren van de Backstreet Boys waren namelijk ook betrokken als producenten.

“We wilden altijd al een film maken” hebben we vaak gehoord. Nu is dat dus gelukt, veel fans kunnen hun geluk niet op. Op het internet zijn op verschillende fora al louter positieve reacties geplaatst. Hieruit blijkt dat de band nog steeds immens populair is.