Lana Del Rey heeft onlangs in een interview met Billboard laten weten dat ze hard aan het werk is aan haar aankomende album dat Honeymoon gaat heten. “Ik heb nu negen nummers af, vier waaraan alles perfect is.”

De zangeres zegt dat ze vooral bezig is met het uitproberen en creëren van een nieuwe stijl in haar nummers. Het gaat haar goed af .”Het is iets aan het worden waar ik ontzettend trots op ben.”

Naast het schrijven van haar nieuwe album is ze met meer dingen bezig. Zo maakt ze kans op een Oscar voor een nummer die ze gemaakt heeft voor de film Bey Eyes van een van ’s werelds grootste filmregisseurs Tim Burton en treed ze daarbuiten vaak op.

“Ik ben altijd al een enorme fan geweest van Tim Burton, dus voel me alleen al vereerd dat ik mee heb mogen werken aan één van zijn films.”

Videoclip

Del Rey heeft de afgelopen maanden veel in de spotlights gestaan. Niet alleen op het podium maar ook in de media. In een uitgelekte clip van wat lijkt op de videoclip van een nieuw nummer van Marilyn Mansion is te zien hoe ze ‘’verkracht’’ wordt. De verkrachtingsscène heeft tot veel oproer geleid. De videoclip vind je hier.

Mansion heeft laten weten niks af te weten van de scène met Del Rey.

Bron featured image: klik hier.