Onze held, Oliver Heldens, heeft opnieuw een plek gescoord in de Britse Top 40. Oliver heeft met Last All Night alweer een tweede Britse top 5-notering in the pocket.

Afgelopen zomer kwam Oliver Heldens al met zijn track ‘Koala’. Deze bevatte geen vocals en was al meteen een veel gedraaide plaat in de internationale discotheken en festivals. In oktober kwam er een versie van Koala die door de vocals van KStewart uitgebreid werd genaamd ‘Last All Night’. Luister hem hier:

Deze plaat werd al meteen door vele dj’s opgepikt en gedraaid. Het talent van Oliver Heldens uit zich dan ook weer in een plekje in de top 5 van de Britse Top 40.

Eerder dit jaar bracht platenlabel Spinnin’ Records ‘Gecko’ van Oliver Heldens uit. Ook dit nummer werd later nog maals uitgebracht met een vocal erbij van Becky Hill.

Olivier laat weten dat hij het opnieuw behalen van de Britse Top 40 met zijn track ‘Last All Night’ een ”Fantastisch resultaat” vindt. “Ik ben er heel blij mee en geweldig om het toch al zo fantastische jaar mee af te sluiten.”

Dat Oliver Heldens opnieuw groot succes behaald met zijn producties bewijst maar weer dat ons gevoel over hem goed zit. Hij is dé artiest van dit moment en we gaan zeker nog veel meer van hem horen!