Sam Smith is erg blij, hij mag namelijk binnenkort weer optreden. De operatie aan zijn stembanden is in mei goed verlopen.

Eerder lieten wij al in een artikel weten dat Sam Smith geopereerd moest worden aan zijn stembanden omdat er een bloeding was ontdekt. In mei is Sam Smith geopereerd aan zijn bloeding op zijn stembanden.

Door de operatie heeft Sam Smith de volgende optredens en shows af moeten zeggen: Rock Werchter, Pinkpop en zijn tournees door Japen en Australiƫ.

Twitter

De zanger heeft op zijn Twitter een filmpje gezet waarin hij laat weten dat hij weer kan praten. Op het filmpje zie je een lachende Sam Smith die erg blij is dat hij weer kan praten. Klik hier om naar het filmpje te gaan. Op het filmpje kreeg Sam Smith erg veel positieve reacties. Sam Smith heeft momenteel bijna 3 miljoen volgers.

De Britse zanger vertelt ook dat de afgelopen periode erg vervelend voor hem was. Hij liet weten dat hij niet kon praten en zijn optredens miste. Daarnaast maakt hij ook bekend dat hij 3 juli weer gaat optreden, hij gaat zijn best doen om zo goed mogelijk te zingen.

Wij van Thousevisie zijn net zoals vele volgers van zijn Twitter erg blij met dit goede nieuws. Wij hopen dat Sam Smith weer net zo zingt als voor zijn optreden.

Bron Featured Image: klik hier.