De bekende Amerikaanse zanger Sam Smith kan voorlopig niet optreden, er is een bloeding ontdekt op zijn stembanden.

Het managementteam van Sam Smith heeft dat maandag laten weten. De zanger heeft daardoor zijn optredens in Australië geannuleerd.

Annulering optredens

Sam Smith heeft zijn excuses aangeboden aan fans die al een ticket hebben gekocht voor zijn optreden. De tour in Australië wordt waarschijnlijk in december ingehaald. Fans die al een kaartje hebben gekocht kunnen daar op wachten of hun geld terugvragen.

Sam Smith liet in een verklaring weten dat hij verdrietig was over zijn besluit. Hij vertelde dat hij van de dokters het advies heeft gekregen om rust te nemen, anders is er een grote kans dat het een langdurig probleem zou kunnen worden.

Sam Smith

Sam Smith is onder andere bekend van zijn nummers Like I Can, Stay with me, Money on my mind en La la la. Hij heeft al met verschillende nummers een hoog in de Nederlandse top 40 gestaan. Sam Smith had vooral succes met zijn nummer La la la. Het nummer die hij samen heeft gemaakt met Naughty Boy werd in Italië en het Verenigd Koninkrijk een nummer 1-hit. Zijn nieuwste nummer heet Lay me down die hij samen zingt met John Legend.

Bron Featured Image: klik hier.