Lucas (13 jaar) heeft afgelopen zaterdag de finale van The Voice Kids 2015 gewonnen. Hij wint hiermee de prijs die bestaat uit een plantencontract en een studiebeurs van 10.000 euro. Ongeveer 1,8 miljoen mensen zagen Lucas winnen.

Lucas zat in het team van Nick en Simon. Dit is de eerste keer dat Nick en Simon een winnaar voortbrengen. Coach Angela Groothuizen won de eerste editie van de The Voice Kids. De twee edities daarna won Marco Borsato.

Finale

In de finale moest Lucas het opnemen tegen Joy (13 jaar, begeleidt door Angela) en Robin (14 jaar, begeleidt door Marco).
Tijdens de finale traden er ook verschillende artiesten op. Joy en Numidia mochten het nummer Geronimo samen met de Australische band Sheppard zingen.
De finalisten Lucas en Robine zongen het nummer Sexy als ik dans samen met Nielson. Robin en Redouan zongen samen met Glennis Grace. Daarnaast kwamen eerdere Voice-winnaars Laura van Kaam en O’G3NE ook nog optreden.

Lucas

Lucas was zelf erg blij dat hij The Voice Kids 2015 won, hij was alleen niet tevreden over zijn eigen optredens. Hij vertelde aan RTL dat hij het niet kon geloven dat hij Joy en Robin had verslagen, hij gaf toe dat zij erg goed waren. Hij vertelde dat doordat hij een paar foutjes maakte de winst als een verrassing kwam.

Bron Featured Image: klik hier.