Paris Hilton, de 33 jarige b-film actrice en kleindochter van Conrad Hilton (de oprichter van Hilton Hotels) heeft de Female DJ of The Year award in ontvangst mogen nemen. Maar hoe is het allemaal begonnen?

Waar kennen wij Paris van?

Paris is bekend geworden omdat een sekstape van haar uitlekte waarop ze te zien was met haar toenmalige vriend Rick Salomon, een bekend poker speler en producer/co-producer van verschillende tv shows en films. De tape werd onder de naam 1 night in Paris uitgebracht. De familie Hilton was hier niet blij mee en heeft een rechtzaak tegen de producent aangespannen. Tot verassing van de familie gaf Paris toestemming de tape uit te brengen in ruil voor een flinke vergoeding.

Verder heeft ze in verschillende b-films gespeeld en is ze bekend van haar televisie programma ‘Paris’ my new BFF’, waarin ze op zoek ging naar een nieuwe beste vriendin.

Paris’ ”dj carrière”

Sinds een jaar is Paris begonnen met een carrière als ‘’dj’’.

paris-hilton-fake-dj-ghost-dj

Hier zie je dat een professionele dj het werk voor Paris doet terwijl zij met het publiek bezig is

Iedereen die de muziekwereld in de gaten houdt weet dat Paris Hilton geen echte dj is. Dit omdat zij een professionele dj heeft die met haar mee gaat en achter haar langs de knoppen bedient. Ook worden door andere dj’s haar sets van te voren gemixd waardoor zij niks anders hoeft te doen dan soms even een de microfoon te pakken en te dansen achter de dj booth.

Tot grote boosheid van de wereldwijde dj community is Paris uitgeroepen tot ‘Female DJ of The Year’. Iedereen weet natuurlijk dat dit volledig onverdiend is en dat dit puur naamsbekendheid is.

paris-hilton-award-foto

Paris met haar award

Eerder dit jaar al claimde Paris dat ze bij de top 5 vrouwelijke dj’s hoorde.

Een van ’s werelds grootste dubstep artiesten, Skrillex , heeft aangegeven alleen met Paris te willen draaien als hij er vijf miljoen voor krijgt en dat al het geld naar goede doelen zou gaan. Dat liet hij weten in een tweet op de avond dat Paris haar award kreeg.

Eind vorig jaar werd bekend gemaakt dat Paris een relatie had met de grote dj Afrojack. Deze relatie was van korte duur, maar is waarschijnlijk de reden geweest dat Paris in de dance scene terecht is gekomen. Zonder eigen sound is het Afrojack gelukt om ook een beroemd artiest te worden. Klik op de link om er meer over te lezen.